dimarts, 6 de novembre del 2012

Challenge Barcelona-Maresme

Al poblet on jo visc, Calella de la costa, s'hi respira un ambient esportiu admirable com ja he comentat en alguna entrada. Sovint se celebren actes relacionats amb l'esport però el mes multitudinari i important és la Challenge, un triatló al que acudeix gent d'arreu del món. Durant aquella setmana el poble queda invait pels atletes i les seves famílies i al passeig de mar hi ha més gent que mai entrenant!

El dia del triatló, anar a veure la sortida al mar és una autèntica meravella. Centenars de persones tirant-se a l'aigua amb un mateix objectiu. Els ànims dels que estem fora no s'apaguen mai. Tot al contrari, a mesura que passen les hores i el dia es va fent més fosc són cada vegada més calorosos. És emocionant veure arribar els atletes agafats de la mà de les seves parelles, fills i familiars en general corrent junts els tan esperats últims metres.

Hi ha gent de totes les edats, de fins a seixanta i pico d'anys! I jo, que ho veig d'es de fora, només puc sentir admiració i alegria. I penso que dins d'aquest món on sembla que a vegades interessi tot menys les persones, tinc la sensació que l'ésser humà és gran, molt gran. I dóno les gràcies a qui se li hagi acudit aquest tipus de coses perquè son aquestes coses les que ens fan créixer com a persones i com a col·lectiu, que al cap i a la fi és el que som i a vegades se'ns oblida.

Us deixo un vídeo resum de la half challenge. Les distàncies que apareixen es multipliquen per dos a la Challenge! Una bogeria... Sapigueu, però, que es pot fer en relleus.


2 comentaris:

  1. Jo he tingut la sort de veure la sortida d'aquesta prova i es una passada!

    ResponElimina