dissabte, 3 de novembre del 2012

Temps de bolets!

En aquesta època de l'any aquells que ens agrada la muntanya aprofitem les caminades per enxampar algun bolet amagat. I si acabem l'excursió amb un cistell ple, millor que millor! Però en el món dels bolets les aparences enganyen! És per això que hem de portar molt ben estudiat el temari. Per això hi ha pàgines webs i fòrums on podem trobar fotos i característiques de cada bolet. Abans de menjar-ne, doncs, és necessari comprovar que aquell bolet reuneix les mateixes característiques de l'espècie que creiem que pertany.



A la següent pàgina web Temps de Bolets  trobareu informació, notícies, fòrums, fires i mercats, receptes, fotografies i molt més. Un espai pensat pels amants de la muntanya i els bolets!

També podeu visitar altres blocs i seguir les sortides de diferents boletaires. Hi trobareu experiències i fotografies que us ajudaran a convertir-vos en boletaires professionals. O seguir-los a Twitter @TempsdeBolets, per compartir així experiències que ens facin aprendre a tots una mica més sobre el món boletaire!!

Bon dissabte i aviam qui recull el cistell més gros!



5 comentaris:

  1. Hem rebut un consell a Twitter de @peregrinoteca i ens explica que per a identificar els bolets podem fer servír aplicacions al mòbil!

    ResponElimina
  2. Avui esta ple de boletaires al Montnegre!!

    ResponElimina
  3. Jo us recomano l'aplicació Boletus - el cercador de bolets (http://www.boletus-app.com). Funciona tant per mòbil Iphone / Ipad o Android, com des del ordinador amb a través de la web.
    Bon blog! sort i bolets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Jorje!!! Moltes gràcies!!!!!! I gràcies per llegir-nos també!!!!!

      Elimina