dijous, 15 de novembre del 2012

La Mostra de cinema de muntanya i aventura

Avui un dels nostres seguidors a Twitter, @PepeSocorro, ens ha recomanat un esdeveniment molt interessant pels amants de la muntanya. Ens fa molta il·lusió que ens proposeu activitats o volgueu compartir alguna experiència. Així doncs, sempre que ho feu ens encantarà publicar-ho al bloc per compartir-ho amb tots vosaltres.

El que ens proposa en Pepe és la Mostra de cinema de muntanya i aventura que té lloc a Figueres. Aquest acte està organitzat pel Centre excursionista Empordanès del qual us recomanem també que en visiteu la  pàgina web, és original, atractiva i plena d'informació d'interès. Durant aquest acte podrem veure diferents projeccions i documentals relacionats amb el món de la muntanya. Cada any hi fan presència diferents esportistes destacats. Aquest any hi podrem trobar l'aventurer Albert Bosch,  l'escaladora Silvia Vidal o el muntanyenc Carlos Soria. 


Si voleu fer-hi un tast podeu veure el vídeo promocional de la Mostra; nos us deixarà indiferents!! Vegeu també el programa. 




8 comentaris:

  1. Jo us recomano el 'Correr o Morir' del Kilian Jornet, per la força i expressió de llibertat que expressa ens els seus passos i en el seu fer! :)

    http://www.youtube.com/watch?v=OTlj5qxb8x0&feature=share&list=PL1690BCF18C61136C

    ResponElimina
  2. La llamada del silencio i tocando el vacio, de la primera tambe una peli que mal la pena tot i ser subtitulada, Northface, ja direu , per mi Lo millor que he vist.

    ResponElimina
  3. Gràcies Andreu! Cap problema. Aquesta tarda sens falta ens mirarem la teva proposta i et donarem la nostra opinió, que pel que dius, segur que serà positiva!

    ResponElimina
  4. Volia recomanar-vos aquest vídeo, Pink Floyd “Sorrow” http://www.youtube.com/watch?v=AdKNlGfkyhc On es fonen, en un harmoniós conjunt, belles imatges de natura amb bona musica, espero que us agradi ;)

    ResponElimina