dimarts, 11 de desembre del 2012

Dia Internacional de les Muntanyes

Amics i amants del món muntanyenc, sapigueu que avui es ceblebra el dia Internacional de la Muntanya! Per això hem cregut que, com a bloc de muntanya, avui l'actulització havia de ser doble! Des de l'any 2003 la FAO (Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació) promou cada 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes, per a promoure la protecció de les serralades i boscos del planeta.




Aquest any la FAO col·labora amb el Banc dels Aliments i juntament amb la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya han impulsat una iniciativa solidària en la qual hi podem participar tots mirant de aplegar el màxim d'aliments possibles. Ho podreu fer a través de "Mi grano de arena"

I lligant-ho amb l'actulització anterior, per tal de celebrar entre tots el Dia Internacional de les Muntanyes, se celebra un concurs de fotografia en el qual tothom pot enviar les seves imatges i participar-hi. Sabem que molts de vosaltres feu fotografies boníssimes, així que des d'aquí us animem a enviar-les!! Per fer-ho haureu d'accedir a la pàgina de We Love Mountains. A més, a través del hashtag #welovemountains haureu d'especificar des d'on s'han pres les imatges que envieu. 

Expliqueu-nos, siusplau, si hi participeu!!!

FELIÇ DIA INTERNACIONAL DE LES MUNTANYES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada