dilluns, 8 d’octubre del 2012

A partir d'ara, el vostre sofà us trobarà a faltar!


Quina millor manera que fer salut que fent servir les teves pròpies cames?

Caminar, córrer, pedalar... Són maneres fàcils, divertides i barates de conéixer el nostre entorn al mateix temps que fem esport. Des de l'Empordà fins als Ports, passant per la Vall d'Aran i Montserrat tenim un país meravellós, ple de racons i indrets carregats d'encant i d'aire pur!

Treieu-vos la mandra, deixeu el comandament a distància, el mòbil, el cotxe, l'ordinador, cordeu-vos les botes i comenceu a caminar. Potser serà dur, descobrireu músculs que no sabieu ni que us podien fer mal, però us assegurem que la recompensa és gran. A més de 1000 metres -no cal anar més amunt!- el món és un altre, l'aire net, l'adrenalina de fer un cim, la baixada, el paisatge, la natura i els caminants que et trobes creen un còctel de sensacions adictives.

Tot i que pot semblar utòpic, la "lluita" del teu cos amb els elements, t'ajuda a conéixer-te, a descobrir els teus límits i superar-los, guanyar confiança en tu mateix i a créixer com a persona. A més, a caminar no hi aniràs mai sol, sempre t'acompanyarà algú amb qui viuràs situacions úniques, que us enfortiran tant individualment com col·lectivament.

Amb tants motius i sensacions que us hem transmès, estem segures que ja teniu ganes de calçar-vos les botes. Trobeu la ruta que s'adapti més a les vostres necessitats: llarga, curta; fàcil, díficil; a prop o lluny; caminant, corrent o amb bici; No teniu excusa per no anar a fer esport a la natura amb aquesta pàgina:


Tots les grans aventures comencen amb una passa. Molts ànims!!!!!!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada