diumenge, 14 d’octubre del 2012

Barcelona


Sí, pot resultar xocant que com a títol d'una entrada en un bloc on parlem de caminar i fer salut hi llegim Barcelona. Crec que en general relacionem Barcelona amb tot el que comporta una ciutat: cotxes, fum, turistes, llums, sorolls...tot allò que mirem d'evitar quan marxem d’excursió. Però a Barcelona també podem fer caminades! 

El pròxim cap de setmana (20 i 21 d'Octubre) tindrà lloc la Caminada Internacional de Barcelona. Es tracta de tres itineraris a peu, de 10, 20 i 30 km pels voltants i rodalies de la ciutat. La participació és gratuïta i la intenció d'aquesta és conèixer la ciutat de Barcelona. És una molt bona oportunitat pels estrangers que podran veure la ciutat de manera tranquil·la i diferent però també pot ser una molt bona experiència pels que som d'aquí. Estic segura que més d'un (i m'incloc) desconeixem algun racó de la metròpolis.



Si cliqueu aquí anireu directament a la pàgina web oficial d'aquesta Caminada. També hi podreu trobar altres rutes per Barcelona i  per la natura. A més, euro-senders us informa sobre les pròximes excursions que organitza i us dóna la opció a inscriure-us.

Teniu gairebé una setmana per a començar a preparar-vos! Vinga, que podeu escollir entre 10, 20 i 30 km i pels que ja formeu part d'aquest món sabeu que caminant, caminant, el temps passa volant i més si aneu ben acompanyats. No teniu excusa! Jo hi aniré i us explicaré la meva experiència però no és el mateix llegir-ho que viure-ho...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada