diumenge, 14 d’octubre de 2012

Barcelona


Sí, pot resultar xocant que com a títol d'una entrada en un bloc on parlem de caminar i fer salut hi llegim Barcelona. Crec que en general relacionem Barcelona amb tot el que comporta una ciutat: cotxes, fum, turistes, llums, sorolls...tot allò que mirem d'evitar quan marxem d’excursió. Però a Barcelona també podem fer caminades! 

El pròxim cap de setmana (20 i 21 d'Octubre) tindrà lloc la Caminada Internacional de Barcelona. Es tracta de tres itineraris a peu, de 10, 20 i 30 km pels voltants i rodalies de la ciutat. La participació és gratuïta i la intenció d'aquesta és conèixer la ciutat de Barcelona. És una molt bona oportunitat pels estrangers que podran veure la ciutat de manera tranquil·la i diferent però també pot ser una molt bona experiència pels que som d'aquí. Estic segura que més d'un (i m'incloc) desconeixem algun racó de la metròpolis.Si cliqueu aquí anireu directament a la pàgina web oficial d'aquesta Caminada. També hi podreu trobar altres rutes per Barcelona i  per la natura. A més, euro-senders us informa sobre les pròximes excursions que organitza i us dóna la opció a inscriure-us.

Teniu gairebé una setmana per a començar a preparar-vos! Vinga, que podeu escollir entre 10, 20 i 30 km i pels que ja formeu part d'aquest món sabeu que caminant, caminant, el temps passa volant i més si aneu ben acompanyats. No teniu excusa! Jo hi aniré i us explicaré la meva experiència però no és el mateix llegir-ho que viure-ho...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada