dimarts, 9 d’octubre del 2012

Niu de l'àguila

Aquesta ruta fa molts anys que la faig, és aquella típica ruta de diumenge al matí, de mes de juny o juliol.

És una ruta per les muntanyes del poble del meu pare, i dels meus avantpassats. Són camins per on passejaven i feinejaven. Si us agraden els contes i les llegendes, d'aquestes terres us en podria explicar mil!

Per a fer-ho més fàcil, tradicionalment a la nostra família aquesta ruta sempre l'hem començat des de l'ermita del Remei d'Alcover, avancem seguint el riu Glorieta, deixant la vall del Micanyo a l'esquerra, és una ruta fàcil i molt ben indicada.

Per arribar al Niu de l'àguila hem de passar pel Mas de Forès, on hi ha un antic molí paperer i, del qual se'n conserva tota la canalització d'aigua que feia moure les moles. Un espai que ha estat recuperat i que val la pena visitar!

El camí que segueix està molt ben indicat i adaptat, per a famílies és ideal i la recompensa, una caminada per un entorn únic i un bany al riu Glorieta, fresc i pur!

Us deixo un link on s'explica la ruta amb més detall per si algú s'anima!
http://www.anem-hi.cat/rutes/ruta/8/  Aquesta ruta encara us explica el camí vell, simplement un cop passat el Mas de Forès ja trobareu indicat el nou traçat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada