dilluns, 15 d’octubre del 2012

Quatre Termes

Temps era temps que els pobles decidien com gestionar els seus recursos i els alcaldes representaven la màxima autoritat política. En aquest context, entre Mont-ral, Vimbodí-Poblet, Prades i Rojals hi ha la Mola dels quatre termes, el punt situat a la confluència dels quatre termes municipals i on els alcaldes es reunien per a prendre decisions que afectaven a les quatre poblacions.

Deixant de banda la història del lloc, la Mola dels Quatre Termes té unes vistes fantàstiques i, a més els camins per arribar-hi són meravellosos, jo conec 4 camins per a fer-ho: sortint des de Rojals o Prades des d'on el desnivell és mínim i s'acaba convertint en una ruta molt assequible; o bé, des de Mont-ral i Poblet des d'on el desnivell ja es fa notar, però també acaba sent una ruta fantàstica.



La ruta que acostumem a seguir nosaltres és des del Monestir de Poblet, passant per la Pena -ruta que ja us he explicat!- i seguint pel GR-171, passant pels Cogullons. Ara si voleu una cosa més tranquil·la, des de Prades, també seguint el GR-171, passareu per llocs de fotografia!

2 comentaris:

  1. Un indret precios amb una companyia encara mes preciosa :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per llegir-nos, la companyia quan vas a caminar és molt important, hi estic d'acord!

      Elimina