dissabte, 27 d’octubre del 2012

Ruta del Cister

Aquesta és una ruta que encara tenim pendent, la Ruta del Cister passa per tres comarques, tres monestirs, res uns 105 km

Podem començar per qualsevol dels tres Monestirs, Santes Creus, Poblet o Vallbona de les Monges. Podem organitzar-nos la travessa com volguem, disposem d'una xarxa molt completa de serveis, mireu-vos el mapa.

Paisatges naturals i paisatges construïts s'alternen harmònicament, l'arquitectura cistercenca i els boscos més salvatges. Muntanyes de Prades, vinyes de la Conca, sembrats de l'Urgell o les terres planes de l'Alt Camp... Passegeu pels Claustres dels Monestirs, descobriu-ne tots els racons.

Fer la Ruta del Cister és més que caminar, quan arribeu als monestirs trobareu una pau incomparable; encara que no sigueu religiosos, us recomano que us deixeu fascinar pels cants i pregàries dels monjos a Poblet o les monges a Vallbona



Us recomano que us prepareu la ruta i que us equipeu amb el carnet T6 que us facilitarà la vostra ruta pel GR-175 i amb l'entrada conjunta als tres monestirs!

Si algú s'anima a fer-la que ens ho digui i ens hi afegim!

3 comentaris:

  1. Visc per la zona, aquest ruta és molt bonica, n'he fet trams i us la recomano molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per llegir-nos! Ens trobem per la muntanya!

      Elimina
  2. Doncs venga, quan dieu que sortim? Despres de festa clar.

    ResponElimina